Druk! Maar niet met fietsen…

De beurzen zitten er al weer op. Ik had het oprecht niet verwacht toen ik met Cyklo Travel begon maar het allerleukste vind ik de beurzen. Je spreekt zoveel enthousiaste mensen. Iedereen is op zo’n beurs al een beetje in vakantiestemming en dat merk je! Het zijn hectische dagen, vermoeiende dagen maar bovenal inspirerende dagen! Het zijn echter ook dagen die je er van weerhouden om op een fiets te klimmen. Mijn ooit zo mooi gestarte trainingsschema begint haarscheurtjes te vertonen. Nou laat ik maar eerlijk zijn, serieuze breuklijnen!. Deze week weer even gefietst. Mede door het weer, teruggekeerd naar Zwift. Ik probeer af te kicken van de wedstrijdjes. Heb het gevoel dat ze me conditioneel niet helpen. Daarvoor in de plaats doe ik steeds meer interval trainingen op Zwift. Aangezien ik nog steeds niet in staat ben om trainingen te volbrengen die gebaseerd zijn op het FTP (voor uitleg over een FTP zie mijn blog van 22 december jl.) dat Zwift voor mij had bepaald. Deze heb ik nu dus maar handmatig teruggedraaid. Dat voelde toch wel als een nederlaag. Terwijl ik nu ruim 3 maanden bezig ben ga ik dus achteruit. Zo had ik me het niet voorgesteld. En ik begin me ook wel een beetje zorgen te maken. Simpelweg omdat ik niet weet hoe dit tij te keren. Volgende week eerst een weekje naar de sneeuw. Daarna nemen we de schema’s weer serieus ter hand. Ik moet, hoe dan ook, de weg omhoog weer zien te vinden.

Wordt vervolgd…

Ruud

2019-03-15T09:29:55+00:00

Ronda – Sevilla

Authentiek Andalusië is een ontmoeting met de puurheid van deze streek. Je maakt kennis met zuid Spanje zonder het toerisme. Ontdek het hoger gelegen Ronda, verbaas je over de geweldig mooie Via Verde naar Montellano en laat je inspireren door Sevilla!