Stel een vraag

Wat zijn de mogelijkheden

Een fietsreis maken waar je nog eens aan terug zal denken. Dat is Praag – Wenen. Maar je kunt deze reis op verschillende manieren maken. Eigenlijk op iedere manier zoals jij dat wilt. Op deze pagina heb ik er twee kant en klaar staan. Uiteraard kun je op iedere dag een rustdag inbouwen.

REIS 1 - The Big Ride

Je fietst tussen de 700 en 750 kilometer. Deze Praag – Wenen is niet een fietsvakantie maar een heus fietsavontuur. Vergelijkbaar met een fietsreis van bijvoorbeeld Utrecht naar Basel of Utrecht naar Praag. Reizen waar je je op voor moet bereiden. Maar wat een geweldig avontuur is het. Je doorkruist het zuidelijke deel van Tsjechië. Je passeert UNESCO beschermde gebieden en plaatsen, je fietst over heuvels, door bossen, langs wijngaarden en de hoeveelheid vergezichten houden maar niet op. Dit is een reis waar je nog lang aan terug zal denken!

REIS 2 - Only the Best

Je overnacht eerst in Praag. De volgende dag wordt je naar Cesky Krumlov gebracht vanwaar je gaat beginnen aan jouw Praag – Wenen. Bij aankomst in Cesky Krumlov adem je al de middeleeuwse pracht van het stadje. Bezoek haar musea, waaronder de permanente (prachtige!) tentoonstelling van Egon Schiele die er kortstondig gewoond heeft en er veel kwam. Beleef het land, de pracht van de UNESCO plaatsjes waar je doorheen komt en de soms zo verpletterend mooie natuur onderweg naar Oostenrijk. Je laatste bestemming op de fiets is een plaatsje, ongeveer 60 kilometer boven Wenen. Vandaar wordt je naar Wenen gebracht. Kortom: Geniet en beleef!

 

Only the Best is een reis waarbij je sommige dagen vervoert wordt. Dat geeft een hoop ontspanning. Maar ook op deze reis zul je veel van beide landen zien. Cultuur, uiteraard veel natuur en zeker hun geschiedenis. Bijvoorbeeld in de vorm van een aantal ontmoetingen met het IJzeren gordijn. Een prachtige reis waarbij je tijd overhoud om te kunnen genieten van de mooiste zaken die Tsjechië en Oostenrijk je te bieden hebben.

REIS 3 - Maatwerk

En tenslotte is er de mogelijkheid om de hele reis op maat samen te stellen. Sommige dagen vervoerd met een prive-busje, dan weer met de trein en ondertussen op de fiets genieten van alles wat op je pad komt. Praag – Wenen is een reis die je op vele manieren kan doen. Maar indrukwekkend zal hij altijd zijn.

Maatwerk

Meer fietsreizen

Tsjechische charme

Tsjechisch Paradijs is een magisch fietsavontuur

Kuuroorden in de Spa en cultuur route

CYKLO TRAVEL

Cyklo Travel is een reisorganisatie gespecialiseerd in fietsreizen en het goede leven in Tsjechië.

Reizen bij Cyklo Travel zijn altijd een beetje avontuurlijk en bedoeld voor iedereen die ook houdt van het goede leven!

ONS KANTOOR

Adres: Beethovenlaan 10 - 1272 ED HUIZEN
Telefoon: + 31 6 2525 5091
Mail: info@cyklotravel.nl
KVK: 34108241
IBAN: NL40 INGB 0676 965 695
Algemene Voorwaarden

Social Media

We zijn natuurlijk ook te vinden op facebook.
Like ons!

© Copyright 2017 by Cyklo Travel - Met voor fietsen