Fietsreizen

Door en voor de natuur

Cyklo Travel doneert voor de kilometers die jij fietst

Kilometers die tellen.

Iedereen die een fiets- of wandelvakantie boekt levert een bijdrage aan ons milieu. Zij zijn, om het maar even populair te zeggen, natuurlijk al groen bezig. Ik heb het voorrecht fietsreizen te mogen organiseren. Ben dus ook best groen bezig. Cyklo Travel wil daar graag nog een schepje bovenop doen. Daarom doneert Cyklo Travel € 20,- voor alle gereden kilometer per boeking. Niet als een actie, niet om ‘klanten te trekken’ maar gewoon omdat het goed is om bij te dragen aan het behoud van deze prachtige reisbestemmingen. Tenminste, als jij dat ook wilt natuurlijk!

Ik vind het belangrijk dat we met z'n allen proberen bij te dragen aan een beter milieu. En dit is mijn manier.

Ruud Blankvoort

Oprichter en eigenaar van Cyklo Travel

Aan welk doel doneer je?

Het goede doel dat hier in mijn ogen het dichtste bij staat is het Wereld Natuur fonds. Het WNF zet zich wereldwijd in voor een beter milieu en een schonere natuur. Daarnaast doet het WNF natuurlijk al decennia lang een beroep op mensen, politiek en overheden waar het gaat om de bescherming van de fauna en nog specifieker het steeds groter worden aantal uitstervende diersoorten. Het WNF bestrijkt een enorm deel van de wereldwijde natuur- en milieubescherming. Daarom ben ik van mening dat het WNF niet genoeg gesteund kan worden in de realisatie van haar doelstellingen.

Wereld Natuur Fonds

Het Wereld Natuur Fonds (WNF) is actief sinds 1962. Het zet zich in voor natuurbescherming over de hele wereld. Het WNF richt zich op vier doelstellingen:

  1. Het beschermen en waar mogelijk herstellen van negen door het WNF vastgestelde gebieden
  2. Het beschermen van dertien bedreigde diersoorten die symbolisch zijn voor het behoud van een gebied. Bijvoorbeeld de ijsbeer of de zwarte neushoorn.
  3. Het verkleinen van de menselijke voetafdruk en het promoten van duurzame productie van goederen, met focus op vijf grondstoffen.
  4. Het verminderen van de dreiging van klimaatverandering en bevordering van oplossingen.

Bron: WNF

 

Wanneer je meer wilt lezen over het WNF klik hier.

Voorkeur voor een ander doel?

Cyklo Travel trekt de donatie van de reissom af.

Het kan natuurlijk dat het door ons geselecteerde doel niet jouw keus is en dat je liever een andere bestemming vindt voor deze bijdrage. Dit kun je op het boekingsformulier aangeven. In dat geval zullen wij het bedrag dat op basis van het aantal gefietste kilometers gedoneerd zou worden aan het WNF in mindering brengen op de totale reissom.

CYKLO TRAVEL

Cyklo Travel is een reisorganisatie gespecialiseerd in fietsreizen en het goede leven in Tsjechië.

Reizen bij Cyklo Travel zijn altijd een beetje avontuurlijk en bedoeld voor iedereen die ook houdt van het goede leven!

ONS KANTOOR

Adres: Beethovenlaan 10 - 1272 ED HUIZEN
Telefoon: + 31 6 2525 5091
Mail: info@cyklotravel.nl
KVK: 34108241
IBAN: NL40 INGB 0676 965 695
Algemene Voorwaarden

Social Media

We zijn natuurlijk ook te vinden op facebook.
Like ons!

© Copyright 2019 by Cyklo Travel - Met voor fietsen