Alle avonturen op een rij

Van klein genieten tot grensverleggend!

Alle bestemmingen

Van Praag naar Dresden

Van Praag naar Dresden is een fiets-klassieker. En niet voor niets! Een prachtige 7 daagse fietsreis langs de Elbe. Je gaat wandelen in Boheems Zwitserland, je verkent Praag en Dresden en geniet van een uitzonderlijk mooie natuur om je heen. Prachtig!

Vanaf € 590,-

MEER INFO

Tsjechische charme

Ontdek Praag, haar muziek, haar licht en haar historie. Vertrek in zuidelijke richting waar je via Mníšek pod Brdy richting Příbram fietst. Bezoek het mijn-museum. Overnacht in het indrukwekkende kasteel Zbiroh en beleef de romantiek in Karlstejn. Praag zet uiteindelijk de kroon op een geweldig week.

€ 695,-

MEER INFO

Tsjechisch Paradijs is een magisch fietsavontuur

Tussen Turnov en Jicin bevind zich het Tsjechisch paradijs. Een onvergetelijk mooie ervaring. Maar ook de botanische tuinen in Liberec het meer bij Dosky of het Skoda museum in Mlada Boleslav

€ 745,-

MEER INFO

Praag – Wenen: The Big Ride

Je fietst tussen de 700 en 750 kilometer. Deze Praag - Wenen is niet een fietsvakantie maar een heus avontuur. Vergelijkbaar met een fietsreis van bijvoorbeeld Utrecht naar Basel. Reizen waar je je op voor moet bereiden. Maar wat een geweldig avontuur is het. Je doorkruist het zuidelijke deel van Tsjechië. Je passeert UNESCO beschermde gebieden en plaatsen, je fietst over heuvels, door bossen, langs wijngaarden en de hoeveelheid vergezichten houden maar niet op. Dit is een reis waar je nog lang aan terug zal denken!

Vanaf € 1.275,-

MEER INFO

Moravische wijnroutes

8 dagen Zuid Tsjechië verkennen. Proef geweldige Moravische wijnen, overnacht in Slowakije fiets langs eindeloze wijgaarden en beklim uitkijktorens die niet gemaakt zijn voor mensen met hoogtevrees. Beleef het Moravische avontuur en ontdek hoe mooi deze streek is.

€ 725,-

MEER INFO

Kuuroorden in de Spa en cultuur route

Fietsen door een fantastisch landschap en kennis maken met de rijke cultuur historie van de Tsjechen. Aankomen bij prachtige kuuroorden waar u zich heerlijk kunt laten verwennen.

€ 675,-

MEER INFO

Spanje

Beleef nu Authentiek Andalusië op de fiets!

Authentiek Andalusië is een ontmoeting met de puurheid van deze streek. Je maakt kennis met zuid Spanje zonder het toerisme. Ontdek het hoger gelegen Ronda, verbaas je over de geweldig mooie Via Verde naar Montellano en laat je inspireren door Sevilla!

€ 675

MEER INFO

Ervaar en beleef een uniek fietsreis met ‘Ontdek La Rioja’.

'Ontdek La Rioja' is een fantastische en verrassende fietsreis waarbij je deze Spaanse streek, haar mensen en haar wijnen op een unieke manier leert kennen.

€ 775

MEER INFO

CYKLO TRAVEL

Cyklo Travel is een reisorganisatie gespecialiseerd in fietsreizen en het goede leven in Tsjechië.

Reizen bij Cyklo Travel zijn altijd een beetje avontuurlijk en bedoeld voor iedereen die ook houdt van het goede leven!

ONS KANTOOR

Adres: Beethovenlaan 10 - 1272 ED HUIZEN
Telefoon: + 31 6 2525 5091
Mail: info@cyklotravel.nl
KVK: 34108241
IBAN: NL40 INGB 0676 965 695
Algemene Voorwaarden

Social Media

We zijn natuurlijk ook te vinden op facebook.
Like ons!

© Copyright 2019 by Cyklo Travel - Met voor fietsen