WAAROM ZOU JE EEN FIETSVAKANTIES BOEKEN?

Iedereen die een fietsvakantie doet boekt er later nog één. Dat zijn overigens geen cijfers van het CBS maar mijn ervaringen. Fietsvakanties laten je kennismaken met een land op een manier die zich nergens mee laat vergelijken. Veel mensen vragen zich af: kan ik dat wel? Da’s makkelijk, ja! Iedereen kan het. Maar het is handig om wat advies te krijgen wanneer het je eerste keer is.  En ik heb voldoende gefietst om iedereen de juiste keuze te laten maken. Beloofd!

Bijna iedereen fietst in ons land. Er bestaan echter best wat soorten fietsers. Woon – werk fietsers, weekend-fietsers, sportieve fietsers of vakantiefietsers. Ik ben denk ik een beetje van alles wat. Fietsen is voor mij sport en uitdaging en avontuur. Maar ook ontdekken en ontspanning. En niet te vergeten romantiek en soms verbroedering. Dat is allemaal fietsen en je treft het allemaal aan in onze fietsvakanties. Maar je bepaalt zelf in welke mate .

Loading...

Iets over mij

Ik ben Ruud Blankvoort. Alweer een kleine 3 jaar geleden begonnen met Cyklo Travel. Eigenlijk alleen vanuit het verlangen mensen te mogen doorgeven hoeveel plezier ik beleef aan fietsen. En omdat ik nu zelf alle routes bepaalde kon ik me helemaal uitleven. Routes met een klein avontuurtje. Soms dat onverharde pad door het bos en soms zelfs dwars over de grasvelden. Maar altijd op gemarkeerde fietspaden!

Iets over mijn idealen

Een gesprek over milieu of klimaat is vandaag de dag meer regel dan uitzondering. Mijn indruk is dat heel veel mensen de zorg delen en ook een bijdrage willen leveren. Ik ook. Daarom doneer ik € 20,- per geboekte vakantie aan het Wereld Natuur Fonds. Ik weet het, cliches voldoende: ‘Een betere wereld begint bij jezelf’ of ‘Alle kleine beetjes helpen’ maar ik geloof er wel in. Vandaar..

WNF

“Het was een beetje spannend maar het is een geweldige ervaring geworden.”

Tsjechische Charme

“We hebben prachtige wandelingen gemaakt door een heel bijzonder landschap”

Tsjechisch Paradijs

“Wat een indrukken, wat steden, wat een mooie fietsreis!”

Praag - Dresden

“We denken nog vaak aan onze fietstocht van Praag naar Wenen. Fantastisch was het.”

Praag - Wenen