Er is weer hoop

Ik ben blij. Althans blijer. Deze week begonnen met interval trainingen en niet alles meer voluit. Het is vast te vroeg om er iets over te zeggen maar het voelt al beter. Maar belangrijker, er lijken hulptroepen onderweg. Nou ja een hulptroepje van één.  Maar niet zomaar één. Eéntje die verstand heeft van fietsen, verstand heeft van trainen en verstand heeft van voorbereidingen op meerdaagse wedstrijden. Wat wil een mens nog meer. 

Vandaag een aantal maal contact met hem gehad via de mail (op zondag! hoe hoopvol is dat!). Volgende week vrijdag is er een afspraak gemaakt. Enige puntje is dat ik een ‘Maximaal-test’ moet doen. Maximaal-test is het eufemisme voor rij-je-aan-gort-test. Maar goed, de toekomst ziet er weer wat zonniger uit. Nu maar hopen dat mijn verwachtingen niet al te hooggespannen zijn. 

Wordt vervolgd…

Ruud

 

2019-03-03T11:38:41+00:00

Praag – Dresden

De fietsvakantie Praag - Dresden is een fietsklassieker. En niet voor niets! Een prachtige 7-daagse fietsreis langs de Elbe. Je gaat wandelen in Boheems Zwitserland, je ontdekt de steden Praag en Dresden en ondertussen geniet je van een uitzonderlijk mooie natuur. Prachtig!