Stel een vraag

Alle avonturen op een rij

Van klein genieten tot grensverleggend!

Alle bestemmingen

Van Praag naar Dresden

Fiets langs de Moldau en later de Elbe van Praag naar Dresden. Ontdek het prachtige landschap, de kastelen die je onderweg passeert en de fantastische natuur waar je niet alleen doorheen fietst maak ook wandelt. Praag - Dresden is een klassieker die je ook met het hele gezin kan fietsen!

Vanaf € 575,-

MEER INFO

Van Praag – Wenen een fietsavontuur!

Praag - Wenen kan op veel manieren worden gefietst. We hebben er twee kant en klaar. The big Ride is de grote uitdaging waarbij je ongeveer 700 kilometer aflegt. Maar het kan ook sneller. In 6 dagen van Praag naar Wenen. En wil je het helemaal anders dan maken we hem op maat voor je.

Bekijk de opties

MEER INFO

Tsjechische charme

Ontdek Praag, haar muziek, haar licht en haar historie. Vertrek in zuidelijke richting waar je via Mníšek pod Brdy richting Příbram fietst. Bezoek het mijn-museum. Overnacht in het indrukwekkende kasteel Zbiroh en beleef de romantiek in Karlstejn. Praag zet uiteindelijk de kroon op een geweldig week.

€ 695,-

MEER INFO

Tsjechisch Paradijs is een magisch fietsavontuur

Tussen Turnov en Jicin bevind zich het Tsjechisch paradijs. Een onvergetelijk mooie ervaring. Maar ook de botanische tuinen in Liberec het meer bij Dosky of het Skoda museum in Mlada Boleslav

€ 745,-

MEER INFO

The Big Ride

Je fietst tussen de 700 en 750 kilometer. Deze Praag - Wenen is niet een fietsvakantie maar een heus avontuur. Vergelijkbaar met een fietsreis van bijvoorbeeld Utrecht naar Basel. Reizen waar je je op voor moet bereiden. Maar wat een geweldig avontuur is het. Je doorkruist het zuidelijke deel van Tsjechië. Je passeert UNESCO beschermde gebieden en plaatsen, je fietst over heuvels, door bossen, langs wijngaarden en de hoeveelheid vergezichten houden maar niet op. Dit is een reis waar je nog lang aan terug zal denken!

Vanaf € 1.215,-

MEER INFO

Only the best

Hoewel je start in Praag begint je fietsreis in Cesky Krumlov. In dit prachtige stadje dat haar stadskern op de werelderfgoedlijst van Unesco heeft staan begint jouw Praag - Wenen. Verken de eerste dag Cesky Krumlov om daarna kennis te maken met de Tsjechische cultuur en haar geschiedenis. Beleef het land, de pracht van de UNESCO plaatsjes waar je doorheen komt en de soms zo verpletterend mooie natuur onderweg naar Oostenrijk. Net als de eerste wordt je ook de laatste kilometers gebracht. Kortom: Geniet en beleef!

Vanaf € 885,-

MEER INFO

Moravische wijnroutes

8 dagen Zuid Tsjechië verkennen. Proef geweldige Moravische wijnen, overnacht in Slowakije fiets langs eindeloze wijgaarden en beklim uitkijktorens die niet gemaakt zijn voor mensen met hoogtevrees. Beleef het Moravische avontuur en ontdek hoe mooi deze streek is.

€ 725,-

MEER INFO

Kuuroorden in de Spa en cultuur route

Fietsen door een fantastisch landschap en kennis maken met de rijke cultuur historie van de Tsjechen. Aankomen bij prachtige kuuroorden waar u zich heerlijk kunt laten verwennen.

€ 675,-

MEER INFO

Fietsen langs de Moldau kan nu als reis worden geboekt!

Langs de Moldau brengt je in ongeveer 300 kilometer langs prachtige plekken vermeldt op de werelderfgoed lijst van UNESCO. Je overnacht in kastelen, fietst over de oudste brug van Tsjechië en brengt een bezoek aan een dissidentenkamp. Langs de Moldau is geweldig gevarieerde fietsreis!

Vanaf € 745,-

MEER INFO

Specials

CYKLO TRAVEL

Cyklo Travel is een reisorganisatie gespecialiseerd in fietsreizen en het goede leven in Tsjechië.

Reizen bij Cyklo Travel zijn altijd een beetje avontuurlijk en bedoeld voor iedereen die ook houdt van het goede leven!

ONS KANTOOR

Adres: Beethovenlaan 10 - 1272 ED HUIZEN
Telefoon: + 31 6 2525 5091
Mail: info@cyklotravel.nl
KVK: 34108241
IBAN: NL40 INGB 0676 965 695
Algemene Voorwaarden

Social Media

We zijn natuurlijk ook te vinden op facebook.
Like ons!

© Copyright 2017 by Cyklo Travel - Met voor fietsen